Biz Kimiz?



İNTEK Ltd. Şti.






İntek Şirketler Grubu, ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sektöründe geçirdiği 32 yılı aşkın sürede Bursa'nın önde gelen şirketlerinden biri olmuştur. Kurulduğu günden itibaren, müşterilerine sunduğu hizmet politikası ile kendini sürekli geliştirmeyi ilke edinen bir şirket profili oluşturmuştur.

Türkiye çapında geniş bayi-servis ağına sahip, yeniliklere açık, çevreye ve doğaya duyarlı İntek, müşteri memnuniyetine verdiği önemi seçkin ürün yelpazesine özenle yansıtmaktadır.

        Çalışma prensiplerini, ilerleyen teknolojiye ve güncel pazarlama stratejilerine uygun belirleyen şirketimiz, sektöründe yaptığı inovasyon çalışmaları ile başarılarını günden güne artırmaktadır. Geride bıraktığı her yılda, bir sonraki yılın yeniliklerini

öngörerek daha sağlam adımlarla gelişmeye ve yaygınlaşmaya devam etmektedir.

Dinamik çalışma kadrosu ve partnerleriyle birlikte sektöre katma değer kazandırmak ve kalitesini bu amaçla sürdürmek gayretindedir.
     
MİSYONUMUZ
  ü  Müşterilerin ilk ve sonraki ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayarak müşteri memnuniyetini  ve bağlılığını sağlamak, 

  ü  Geliştirme çalışmaları yaparak, tedarik ettiği ürünlerin kullanımına daha uygun olmasını sağlamak,

  ü  Taahhütlerimizi zamanında eksiksiz olarak teslim etmek, kaliteyi her zaman garanti altına almak    ve her aşamada sürekliliğini sağlayarak rekabet gücü yüksek, aranılan ürünler sunmak,

  ü  Kaliteye tüm personelin destek ve katılımını sağlayarak sürekli gelişmeyi sağlamak,

  ü  Personelin eğitimini ve motivasyonunu yüksek tutarak, ekip ruhunu ve işbirliğini geliştirmek,  kaliteyi tüm faaliyetlere yaymak ve çevreye saygılı olmaktır.


Çalışanları ve iş ortaklarıyla kurduğu güçlü iletişimi, mükemmeliyetçilik çabası ve tüm iş süreçlerindeki yüksek verimliliği, İNTEK ’in temel değerlerindendir. Ürünleri ve sahip olduğu tüm değerleri ile müşterilerine güçlü bir firmanın özel faydalarını ve katma değerini vermek her bir İNTEK çalışanının, dolayısıyla firmanın ortak özelliğidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oda Termostatının Hassasiyeti Hakkında Genel Bilgiler

Kaskad Sistem Nedir?

Oda Termostatı ile Termostatik Vananın Birlikte Kullanılması