Oda Termostatının Avantajları-Faydaları





           Oda termostatları kullanılması halinde kullanıcıya birçok faydası olduğu gibi, yanlış bilgilendirmeler de farklı beklentilere ve memnuniyetsizliğe yol açabilmektedir.
            “ %30 Tasarruf Sloganıyla” yola çıkan satıcılar, müşterilerin ürün montajının hemen ardından faturalarında %30 ve üzeri azalma beklentisine yol açmaktalar. Beklentilerini karşılamayan ürünleri de ya iade etmekteler ya da kullanmaktan vazgeçmekteler.
            Aslında oda termostatları gerçekten %30 ve üzerinde tasarruf sağlarken neden müşterilerde memnuniyetsizliğe neden olmaktadırlar ?
            Çünkü oda termostatları montajı yapıldıktan sonra sizlerin ürünü kullanımıyla tasarruf sağlayabilmektedirler.
            Sizlere kısaca oda termostatlarının verimli kullanımı sayesinde %30 ve üzeri nasıl tasarruf sağlayabileceğinizi anlatacağım;

   1.     Oda termostatınızı aldıktan sonra
o    Sabah kalkış
o   Sabah evden çıkış
o   Akşam eve dönüş
o   Akşam yatma

Saatlerinizi belirleyiniz.

   2.     Sabah kalkış ve akşam eve dönüş saatlerinizden 30 dk. öncesine arzuladığınız ortam sıcaklığını
   3.     Sabah evden çıkış ve akşam yatma saatinizden 15 dk. sonrasına da arzuladığınız düşük ortam sıcaklığını oda   termostatınızın programına giriniz.
   4.     Oda termostatınızı kablolu ise en sık kullandığınız odaya bağlatınız, kablosuz ise bulunduğunuz odaya              yanınızda taşıyınız. 
   5.     Bulunduğunuz ortamda sıcaklığı istediğinizde fazla veya az ise manuel olarak müdahale ediniz. Termostat bir sonraki programa kadar manuel girdiğiniz sıcaklığı baz alacaktı
   6.     Kombinizi hiçbir zaman kapatmayınız

   7.     Havalar çok soğuk değil iken kombinin üzerinden tesisat suyu sıcaklığını 45-500C’ye, havalar çok soğuk iken 65-700C’ye ayarlayınız. Bu yılda maksimum 2-3 kere yapılacak bir ayardır.
   8.     Termostatınızı yerden 1,5 mt yükseklikte tutunuz. Kapı, pencere, radyatör vb. gibi normal ortam sıcaklığından farklılık gösterecek yerlerden uzak tutunuz.


            Tüm bunları yapmanız tasarruf sağlayacağı gibi sıcaklık konforu da sağlayacaktır.
            Unutmayalım ; oda termostatları istediğiniz ortamı, istediğiniz zaman , istediğiniz ısıda ısıtmanızı ve soğutmanızı sağlayan cihazlardır.



Bizler İNTEK TİCARET olarak tüm bu konularda sorularınızı şimdiye kadar olduğu gibi hızlı ve güvenilir biçimde cevaplandırmaya hazırız.
Oda Termostatları hakkında aldığınız bilgiler neticesinde ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Eğer ürün araştırma kısmında sizlere biraz daha yardımcı olmamızı istiyorsanız, Oda Termostatı Listeleyici sayfamızdaki anketi doldurarak, hızlı bir şekilde elimizde bulunan, isteklerinize uygun oda termostatlarını listeleyebilirsiniz.
Umarız satın alma rehberimiz sizlere yardımcı olabilir. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.

Tüm oda termostatı montaj ve kullanım videolarımız için tıklayınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oda Termostatının Hassasiyeti Hakkında Genel Bilgiler

Kaskad Sistem Nedir?

Oda Termostatı ile Termostatik Vananın Birlikte Kullanılması